Desperado - 3202

Waar de meeste deurmatten lang niet al het vuil en vocht buiten de deur houden én er ook nog eens erg saai uitzien, is Coral Desperado het tegenovergestelde.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3202
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Waar de meeste deurmatten lang niet al het vuil en vocht buiten de deur houden én er ook nog eens erg saai uitzien, is Coral Desperado het tegenovergestelde. Deze deurmat ziet er namelijk niet alleen goed uit, maar is ook nog eens één van de beste in zijn soort. Zo houdt Coral Desperado vuil en vocht grotendeels buiten de deur dankzij de unieke structuur. Zo geniet je niet alleen langer van de mooie uitstraling van je vloer, maar ben je ook minder tijd kwijt aan het reinigen ervan. Maar onze Coral entreematten hebben nog meer voordelen. Coral is namelijk uiterst duurzaam. Het productieproces draait bijvoorbeeld geheel op groene stroom en levert nauwelijks afval op. Zo geniet je met Coral niet alleen van een mooie entree en een vloer die langer mooi blijft, maar ook van het goede gevoel van duurzaamheid.

Wil je de Coral Desperado deurmat graag eens in het echt bekijken? Of ben je benieuwd hoe de stevige structuur aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.