Volcano - 3206

Coral Volcano is een echte eyecatcher. De rode strepen springen direct in het oog en creëren een warm welkom voor jouw gasten.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3206
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Coral Volcano is een echte eyecatcher. De rode strepen springen direct in het oog en creëren een warm welkom voor jouw gasten. Daarnaast is Coral gewoon de nummer 1 schoonloopmat in Nederland. Dankzij jarenlange ervaringen weten wij precies welke eigenschappen een goede schoonloopmat moet hebben. Een goed uiterlijk is mooi meegenomen, maar het gaat uiteindelijk om de praktische kenmerken. Uit onafhankelijke tests is gebleken dat een Coral deurmat tot wel 96% van het vuil en vocht van schoenen verwijdert. Bovendien slijten de matten nauwelijks waardoor je nóg langer kunt genieten van een warm welkom en een schoner huis. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteiten van Coral Welcome, ontvang je standaard 5 jaar garantie op je aankoop.

Benieuwd hoe Coral Volcano er in het echt uitziet? Bestel dan een gratis A4-staal en laat je verrassen door het prachtige uiterlijk en de unieke kwaliteit van deze mat.