Lemon Zest - 3251

Ben je op zoek naar een echt unieke vloer? Met Marmoleum Lemon Zest ben je verzekerd van een uniek exemplaar. Lemon Zest legt een prachtige basis binnen je interieur. Marmoleum is bovendien een natuurproduct en geeft daarom een extra goed gevoel.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3251
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Ben je op zoek naar een echt unieke vloer? Met Marmoleum Lemon Zest ben je verzekerd van een uniek exemplaar. Lemon Zest legt een prachtige basis binnen je interieur. Marmoleum is bovendien een natuurproduct en geeft daarom een extra goed gevoel. Marmoleum is namelijk gemaakt van natuurlijke materialen, met als hoofdingrediënt: lijnzaadolie. Daarnaast voelt de vloer ook erg comfortabel aan. Zo kun je écht op deze Marmoleum vloer leven. En niet geheel onbelangrijk: Marmoleum Lemon Zest is erg makkelijk te onderhouden. Losliggend vuil en stof verwijder je met een stofwisser en vlekken verwijder je met een licht vochtige mop. En tot slot hoef jij je door de beschermende toplaag geen zorgen te maken om krassen of slijtage van de vloer. Omdat wij overtuigd zijn van deze kwaliteit, ontvang je standaard 15 jaar garantie op een nieuwe Marmoleum vloer.

 

Marmoleum Lemon Zest is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je deze vloer zelf beleven? Vraag dan een gratis A4-staal aan.