Lilac - 3363-1

Ben je op zoek naar een bijzondere vloer? Voor de woonkamer, slaapkamer of werkkamer? Marmoleum Lilac is een prachtige lichtpaarse vloer. Deze tint zorgt voor diepe ontspanning en geeft een gevoel van kracht.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3363-1
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Ben je op zoek naar een bijzondere vloer? Voor de woonkamer, slaapkamer of werkkamer? Marmoleum Lilac is een prachtige lichtpaarse vloer. Deze tint zorgt voor diepe ontspanning en geeft een gevoel van kracht. Geen wonder dat de Marmoleum Lilac in onze Marmoleum Energize-collectie perfect tot zijn recht komt. Naast de kleur staat ook linoleum zelf voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Het natuurproduct wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen. Wanneer je kiest voor Marmoleum Lilac, weet je zeker dat je een duurzame vloer in huis haalt. Ook komt Marmoleum als één van de stevigste vloeren uit de test. Linoleum kent dus veel praktische voordelen. Wil je een vloer die jouw ruimte een nieuw leven inblaast? Kies voor Marmoleum Lilac uit de Marmoleum Energize-collectie en geniet van standaard 15 jaar garantie.

 

Marmoleum Lilac is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Vraag dan een gratis A4-staal aan.