Spring Buds - 3885

Onze Marmoleum Energize-collectie is een verzameling van unieke kleuren. Marmoleum Spring Buds is bijvoorbeeld een warme, groene kleur die zorgt voor een warme en landelijke sfeer. Je voelt je meteen welkom in iedere ruimte. Marmoleum biedt eindeloos veel voordelen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3885
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Onze Marmoleum Energize-collectie is een verzameling van unieke kleuren. Marmoleum Spring Buds is bijvoorbeeld een warme, groene kleur die zorgt voor een warme en landelijke sfeer. Je voelt je meteen welkom in iedere ruimte. Marmoleum biedt eindeloos veel voordelen. Zo is de vloer krasbestendig, comfortabel en duurzaam. De vloer vormt een fijne basis voor je interieur. Door de beschermende toplaag zijn krassen namelijk verleden tijd. Schuivende meubels en spelende kinderen zijn geen probleem meer wanneer je kiest voor linoleum. Marmoleum is gemaakt van fijne natuurproducten waarbij lijnolie en hars de basis vormen. Maar liefst 72% hiervan is herwinbaar en 43% is gerecycled materiaal. Een milieuvriendelijke keuze dus. Jouw ruimte een nieuw leven inblazen? Dan is Marmoleum Spring Buds de perfecte keus. Geniet optimaal van je nieuwe vloer met onze standaard 15 jaar garantie.

 

Marmoleum Spring Buds is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je deze vloer graag zelf zien en voelen? Bestel dan een gratis A4-staal.