Vintage Blue - 3360-1

Marmoleum Vintage Blue is één van de prachtige kleuren uit onze Marmoleum Energize-collectie. En dat is niet voor niets! Vintage Blue is een unieke kleur die energie uitstraalt. Het laat iedere woning opleven en geeft je interieur een frisse touch.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3360-1
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Marmoleum Vintage Blue is één van de prachtige kleuren uit onze Marmoleum Energize-collectie. En dat is niet voor niets! Vintage Blue is een unieke kleur die energie uitstraalt. Het laat iedere woning opleven en geeft je interieur een frisse touch. Marmoleum staat niet alleen bekend als stijlvol, maar vooral ook als een slijtvaste vloer. Dankzij de beschermende finish hoef jij je geen zorgen te maken om krassen op je linoleum vloer. Ook is het één van de meest duurzame vloeren. De vloeren zijn namelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waarvan lijnzaadolie het hoofdingrediënt is. Omdat duurzaamheid en kwaliteit wel degelijk samengaan, ontvang je standaard 15 jaar garantie op jouw nieuwe Marmoleum vloer. Marmoleum Vintage Blue frist iedere ruimte op en is gemakkelijk in onderhoud.

 

Marmoleum Vintage Blue is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe de vloer in jouw interieur staat? Vraag dan een gratis A4-staal aan.