Barbados - 3858

Waan je op één van de zandstranden van Barbados met deze mooie Marmoleum vloer. Deze lichte crèmekleur is prima te combineren bij zowel een landelijk als modern interieur. Wanneer je op zoek bent naar een duurzame vloer is een Marmoleum vloer ook nog eens de beste keuze.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3858
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Waan je op één van de zandstranden van Barbados met deze mooie Marmoleum vloer. Deze lichte crèmekleur is prima te combineren bij zowel een landelijk als modern interieur. Wanneer je op zoek bent naar een duurzame vloer is een Marmoleum vloer ook nog eens de beste keuze. De uiterst duurzame vloer wordt namelijk gemaakt van overwegend natuurlijke grondstoffen en biologische ingrediënten. Als iedereen zou kiezen voor Marmoleum, zou dat een wereld van verschil maken. Dankzij de beschermende finish kan de vloer ook wel tegen een stootje. Deze finish zorgt er namelijk voor dat de vloer slijt- en krasvast is en bovendien eenvoudig te onderhouden is. Ook niet geheel onbelangrijk: de vloer ziet er fantastisch uit. Al deze voordelen in combinatie met onze standaard 15 jaar garantie, zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van je nieuwe vloer.

 

Marmoleum Barbados is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Vraag dan een gratis A4-staal aan.