Compressed time - 5225

Een vloer met een natuurlijke uitstraling is een echte toevoeging aan ieder interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vloer met een betonlook? Of juist een vloer met een natuurlijke houtlook. Een van onze favorieten is toch wel Marmoleum Compressed Time.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5225
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Een vloer met een natuurlijke uitstraling is een echte toevoeging aan ieder interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vloer met een betonlook? Of juist een vloer met een natuurlijke houtlook. Een van onze favorieten is toch wel Marmoleum Compressed Time. Deze gelinieerde vloer met een neutraal streeppatroon doet denken aan een prachtig landschap. Met Marmoleum Compressed Time creëer je dan ook eenvoudig een serene eenheid. Maar Marmoleum Compressed Time is meer dan alleen een mooie vloer. Marmoleum is namelijk een vloer om het leven op te vieren. Dat zien we duidelijk terug in de eigenschappen van de vloer. Zo is de vloer dankzij de beschermende toplaag erg stevig en eenvoudig te onderhouden. En dankzij het duurzame aspect van de vloer, vier jij het leven mét een goed gevoel. Genoeg redenen om te kiezen voor Marmoleum Compressed Time, toch?

 

Marmoleum Compressed Time is verkrijgbaar in stroken en tegels. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze vloer? Bestel dan een gratis A4-staal en bekijk de vloer in jouw interieur.