Petrol - 3358-1

Verkrijgbaar in acht kleuren. De Marmoleum Petrol is onze favoriet bij uitstek. Deze prachtige kleur zit precies tussen groen en blauw in. Petrol is het wat donkerdere zusje van het zomerfrisse turquoise. Deze Marmoleum vloer straalt kracht uit en voegt sfeer en warmte toe aan je interieur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3358-1
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Verkrijgbaar in acht kleuren. De Marmoleum Petrol is onze favoriet bij uitstek. Deze prachtige kleur zit precies tussen groen en blauw in. Petrol is het wat donkerdere zusje van het zomerfrisse turquoise. Deze Marmoleum vloer straalt kracht uit en voegt sfeer en warmte toe aan je interieur. Daarnaast zijn onze Marmoleum vloeren makkelijk te onderhouden. De beschermende finish beschermt het linoleum namelijk niet alleen tegen krassen, maar zorgt er ook voor dat het schoonmaken en onderhouden van de vloer een fluitje van een cent is. En wie wil dat nu niet? Marmoleum is een van de meest duurzame vloeren ooit en bestaat voor maar liefst 97% uit natuurlijke ingrediënten. Een linoleum vloer is de meest zorgeloze basis om op te leven. Door zijn goede looks, maar vooral omdat hij wel tegen een stootje kan!

 

Marmoleum Petrol is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Vraag dan een gratis A4-staal aan.