Silver Shadow - 3860

Heb jij wel eens een ton-sur-ton-interieur overwogen? Na het zien van Marmoleum Silver Shadow wil je niet anders meer. Deze lichte vloer creëert rust en eenheid in ieder interieur. En dankzij de subtiele details (‘Silver Shadow’) geniet je toch van een unieke uitstraling.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3860
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Heb jij wel eens een ton-sur-ton-interieur overwogen? Na het zien van Marmoleum Silver Shadow wil je niet anders meer. Deze lichte vloer creëert rust en eenheid in ieder interieur. En dankzij de subtiele details (‘Silver Shadow’) geniet je toch van een unieke uitstraling. Want wie is er nou op zoek naar een saaie vloer? Een vloer is immers de basis om het leven op te vieren. Maar naast goede looks staat Marmoleum Silver Shadow ook bekend om de stevige toplaag én het duurzame aspect. Zo zijn krassen nauwelijks zichtbaar en hoef jij je dus geen zorgen te maken om vuil en zand, schuivende meubels en spelende kinderen. Het duurzame aspect komt duidelijk naar voren in de ingrediënten. Zo bestaat de vloer voor 97% uit natuurlijke ingrediënten, 43% gerecycled materiaal en is deze voor 72% herwinbaar. Marmoleum Silver Shadow is de basis om het leven op te vieren. Do we need to say more?

 

Marmoleum Silver Shadow is verkrijgbaar in verschillende afmetingen tegels en stroken. Benieuwd hoe deze vloer in jouw interieur staat? Bestel dan nu een gratis A4-staal.