Orange Shimmer - 3712

Ben je op zoek naar een stijlvolle linoleumvloer, maar wil je net even iets anders? Dan is Marmoleum Orange Shimmer echt iets voor jou. Deze vloer ziet er op het eerste gezicht wat ‘simpel’ uit. Maar als je goed kijkt, zie je de opvallende accentkleur: ‘Orange Shimmer’.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3712
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Ben je op zoek naar een stijlvolle linoleumvloer, maar wil je net even iets anders? Dan is Marmoleum Orange Shimmer echt iets voor jou. Deze vloer ziet er op het eerste gezicht wat ‘simpel’ uit. Maar als je goed kijkt, zie je de opvallende accentkleur: ‘Orange Shimmer’. Zo creëert Marmoleum Orange Shimmer de look van neutraal beton, met een flits van kleur die door het oppervlak glanst. Dankzij Marmoleum kun je genieten van de uitstraling van een betonnen vloer, maar dan met de voordelen van linoleum. Marmoleum Orange Shimmer kan bijvoorbeeld goed tegen een stootje dankzij de beschermende toplaag. Hierdoor is de vloer ook erg eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en zo nu en dan reinigen met een pH-neutraal schoonmaakmiddel en een licht vochtige dweil. En omdat wij zelf ook overtuigd zijn van de kwaliteit van onze vloeren, ontvang je standaard 15 jaar garantie op je aankoop. Zo kun je nóg meer genieten van jouw nieuwe Marmoleum Orange Shimmer.

 

Wil je Marmoleum Orange Shimmer graag eens in het echt bekijken? Of ben je benieuwd hoe deze in jouw interieur staat? Vraag dan direct een gratis A4-staal aan.