Angora - 3630

De Marmoleum Angora is een waar pareltje in de Recharge-collectie en neigt naar een mauve-rose kleur. Een prachtige lichtbruine vloer met een warmroze ondertoon. Dit geeft een uniek karakter aan de vloer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3630
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De Marmoleum Angora is een waar pareltje in de Recharge-collectie en neigt naar een mauve-rose kleur. Een prachtige lichtbruine vloer met een warmroze ondertoon. Dit geeft een uniek karakter aan de vloer. Door de rustige uitstraling is de vloer goed te combineren met zowel donkere als lichte tinten. Maar naast het uiterlijk van een vloer spelen ook comfort, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een belangrijke rol bij het vinden van de perfecte vloer. Ook hier kan Marmoleum Angora aan voldoen. Zo is Marmoleum Angora voorzien van een beschermende toplaag. Door deze toplaag ontstaan er geen krassen op de vloer en is deze gemakkelijk schoon te maken. Ook zijn onze Marmoleum vloeren duurzaam én milieuvriendelijk dankzij de natuurlijke ingrediënten. Marmoleum vloeren gaan jarenlang mee. Omdat wij overtuigd zijn van deze kwaliteit, ontvang je standaard 15 jaar garantie op een nieuwe Marmoleum vloer.

 

Marmoleum Angora is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Vraag dan een gratis A4-staal aan.