Cloudy Sand - 3711

Met Marmoleum Cloudy Sand creëer je met gemak een rustig en warm gevoel in iedere ruimte in huis. Jezelf geen zorgen meer maken om krassen en schoonmaken? Dan moet je zeker kiezen voor een linoleum vloer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3711
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Met Marmoleum Cloudy Sand creëer je met gemak een rustig en warm gevoel in iedere ruimte in huis. Jezelf geen zorgen meer maken om krassen en schoonmaken? Dan moet je zeker kiezen voor een linoleum vloer. Onze Marmoleum vloeren beschikken namelijk over een beschermende toplaag. Deze finish gaat krassen tegen en zorgt ervoor dat even stofzuigen vaak al voldoende is. Ook is het één van de meest duurzame vloeren. De vloeren zijn namelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waarvan lijnzaadolie het hoofdingrediënt is. Omdat duurzaamheid en kwaliteit wel degelijk samengaan, ontvang je standaard 15 jaar garantie op jouw nieuwe Marmoleum vloer. Waarom je voor de Marmoleum Cloudy Sand moet kiezen? Deze vloer heeft alle voordelen die je zoekt in een vloer en heeft ook nog eens prachtige uitstraling.

 

Marmoleum Cloudy Sand is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe de vloer in jouw interieur staat? Vraag dan een gratis A4-staal aan.