Edelweiss - 3257

Creëer eenvoudig een fijne en warme sfeer in huis met Marmoleum Edelweis. Deze kleur uit de Marmoleum Recharge-collectie straalt een en al rust uit. Naast de uitstraling vinden wij de praktische eigenschappen net zo belangrijk.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3257
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Creëer eenvoudig een fijne en warme sfeer in huis met Marmoleum Edelweis. Deze kleur uit de Marmoleum Recharge-collectie straalt een en al rust uit. Naast de uitstraling vinden wij de praktische eigenschappen net zo belangrijk. Stofzuigen en dweilen zijn niet de leukste klussen. Gelukkig is dit met een Marmoleum vloer een fluitje van een cent. Verwijder eventuele vlekken met een pH-neutrale reiniger. Verder is regelmatig even stofzuigen al voldoende. De vloer trekt namelijk nauwelijks stof en vuil aan. Ook krassen zijn verleden tijd met de Marmoleum Edelweis. De beschermende toplaag zorgt er namelijk voor dat de vloer krasvast is. En omdat niet alleen goede looks, maar duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel staan, worden onze Marmoleum vloeren gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Tover elke ruimte om tot een rustgevende plek met Marmoleum Edelweis en ontvang standaard 15 jaar garantie.

 

Marmoleum Edelweis is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Vraag dan een gratis A4-staal aan.