Frosty Grey - 3629

De neutrale grijstint die verwerkt is in de vloer van Marmoleum Frosty Grey staat prachtig in iedere ruimte. Deze kleur kan perfect gecombineerd worden met andere rustige of juist wat donkerdere tinten. Liever wat meer kleur? Ook felle accentkleuren matchen prima met deze vloer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3629
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De neutrale grijstint die verwerkt is in de vloer van Marmoleum Frosty Grey staat prachtig in iedere ruimte. Deze kleur kan perfect gecombineerd worden met andere rustige of juist wat donkerdere tinten. Liever wat meer kleur? Ook felle accentkleuren matchen prima met deze vloer. Kortom, met Marmoleum Frosty Grey zit je altijd goed. Marmoleum laat zich omschrijven als een stevige en praktische vloer. Neem bijvoorbeeld de beschermende toplaag. Hierdoor ben je verzekerd van een krasvrije vloer. Echt een vloer om op te leven! Daarnaast is Marmoleum één van de meest milieuvriendelijke vloeren. De Marmoleum Recharge collectie is namelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten, met als hoofdingrediënt: lijnzaadolie. Geniet van het optimale comfort dat deze vloer te bieden heeft en profiteer van 15 jaar garantie.

 

Marmoleum Frosty Grey is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Vraag dan een gratis A4-staal aan.