Lead - 186

Een donkere vloer brengt contrast aan in een ruimte. Waar veel mensen denken dat een donkere vloer erg kil is, is dit allang niet meer aan de orde. Zo is Marmoleum Lead een grijze vloer met een warme ondertoon. Hierdoor straalt de vloer rust en kalmte uit.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 186
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Een donkere vloer brengt contrast aan in een ruimte. Waar veel mensen denken dat een donkere vloer erg kil is, is dit allang niet meer aan de orde. Zo is Marmoleum Lead een grijze vloer met een warme ondertoon. Hierdoor straalt de vloer rust en kalmte uit. Naast het rustgevende karakter kent Marmoleum nog een aantal voordelen. Zo biedt Marmoleum comfort en duurzaamheid. Neem bijvoorbeeld de beschermende toplaag. Deze zorgt ervoor dat de vloer wel tegen een stootje kan. Krassen en slijtplekken zijn hierdoor verleden tijd en ook schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig. Even stofzuigen is vaak al voldoende. Het duurzame aspect van de vloer is natuurlijk leuk meegenomen. Alle Marmoleum vloeren worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten met als hoofdingrediënt lijnzaadolie. Door de unieke combinatie van ingrediënten gaat de vloer ook nog eens jarenlang mee. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om de vloer. Om hier zeker van te zijn, ontvang je bovendien standaard 15 jaar garantie.

 

Marmoleum Lead is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Vraag dan een gratis A4-staal aan.