Orbit - 3724

Ben je op zoek naar een grijze vloer die niet koud en kil oogt? Dan is Marmoleum Orbit de perfecte keuze. Marmoleum Orbit is een warme, grijze kleur vloer die grijsbruin oogt. Deze kleur straalt rust uit en biedt tegelijkertijd een warm welkom in iedere ruimte.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3724
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Ben je op zoek naar een grijze vloer die niet koud en kil oogt? Dan is Marmoleum Orbit de perfecte keuze. Marmoleum Orbit is een warme, grijze kleur vloer die grijsbruin oogt. Deze kleur straalt rust uit en biedt tegelijkertijd een warm welkom in iedere ruimte. Dankzij het natuurlijke uiterlijk van deze vloer is deze bovendien perfect te combineren met andere, natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Maar naast een prachtig uiterlijk, beschikt deze vloer ook over genoeg andere voordelen. Het comfort bijvoorbeeld. De beschermende toplaag maakt dat Marmoleum Orbit slijt- en krasvast is. En niet geheel onbelangrijk: Marmoleum Orbit is erg makkelijk te onderhouden. Losliggend vuil en stof verwijderen met een stofwisser en vlekken verwijderen met een licht vochtige mop. Kortom, Marmoleum is dus echt een vloer om op te leven.

 

Marmoleum Orbit is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je de vloer graag eens in het echt zien? Of ben je benieuwd naar de structuur van de vloer? Vraag dan een gratis A4-staal aan.