Pacific Beaches - 5216

Marmoleum Pacific Beaches doet zijn naam eer aan. Deze vloer is namelijk een prachtige combinatie van warme tonen met een rustig karakter; precies zoals het strand. Marmoleum Pacific Beaches is uniek, maar laat zich toch goed combineren met verschillende kleuren.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5216
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Marmoleum Pacific Beaches doet zijn naam eer aan. Deze vloer is namelijk een prachtige combinatie van warme tonen met een rustig karakter; precies zoals het strand. Marmoleum Pacific Beaches is uniek, maar laat zich toch goed combineren met verschillende kleuren. Ben je daarnaast ook op zoek naar een praktische vloer? Dan zit je met de vloeren uit onze Marmoleum Recharge collectie altijd goed. Een van de grootste voordelen is dat de vloer krasvast is. Dankzij de beschermende toplaag hoef jij je dus geen zorgen meer te maken over schuivende meubelen of spelende kinderen. Bovendien zijn onze Marmoleum vloeren één van de meest duurzame vloeren. Het productieproces heeft namelijk minimale impact op het milieu en bovendien is de vloer gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Gaan kwaliteit en duurzaamheid wel samen? Zeker! Om dit te garanderen ontvang je standaard 15 jaar garantie op onze Marmoleum vloeren.

 

Marmoleum Pacific Beaches is verkrijgbaar in tegels en stroken. Ben je benieuwd hoe deze vloer in jouw interieur staat? Vraag dan een gratis A4-staal aan.