Alloy - 3367

Ben jij helemaal weg van de betonlook en ben je dus op zoek naar een koele, lichtgrijze vloer? Dan is Marmoleum Alloy echt iets voor jou. Maar naast een uniek uiterlijk beschikt Marmoleum over nog veel meer goede eigenschappen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3367
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Ben jij helemaal weg van de betonlook en ben je dus op zoek naar een koele, lichtgrijze vloer? Dan is Marmoleum Alloy echt iets voor jou. Maar naast een uniek uiterlijk beschikt Marmoleum over nog veel meer goede eigenschappen. Marmoleum Alloy is namelijk net zo gek op het leven als jij. Krassen en vlekken zijn verleden tijd dankzij de beschermende toplaag. Deze maakt de vloer slijtvast en en eenvoudig te onderhouden. Dus schuif met de meubelen en geef een spontaan feestje! Marmoleum wordt gemaakt volgens een 150 jaar oud recept en nog altijd met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, met als belangrijkste ingrediënt: lijnzaadolie. Daarnaast bestaat de vloer ook uit 43% gerecycled materiaal. Dit maakt onze Marmoleum Alloy de duurzaamste vloer die er is. Om je te overtuigen van onze kwaliteit, geven we standaard 15 jaar garantie op onze vloeren. Zo kun je optimaal genieten van je nieuwe vloer!

 

Marmoleum Alloy is verkrijgbaar in stroken en tegels. Wil je zelf de eigenschappen van deze vloer zien, voelen of testen? Bestel dan een gratis A4-staal van deze vloer.