Berlin Red - 3352

Onze Marmoleum vloer in Berlin Red is een prachtige vloer. De vloer is uitermate geschikt voor mensen die houden van een eyecatcher in hun interieur. Berlin Red heeft bovendien een erg warme uitstraling en voegt sfeer toe aan iedere ruimte.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3352
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Onze Marmoleum vloer in Berlin Red is een prachtige vloer. De vloer is uitermate geschikt voor mensen die houden van een eyecatcher in hun interieur. Berlin Red heeft bovendien een erg warme uitstraling en voegt sfeer toe aan iedere ruimte. Naast het mooie uiterlijk van de vloer zijn er ook nog een aantal andere voordelen. Deze linoleum vloer is namelijk erg stevig dankzij een beschermende toplaag. Dit betekent dat de vloer gemakkelijk te onderhouden is. Met een pH-neutraal schoonmaakmiddel en een licht vochtige dweil verwijder je snel en eenvoudig vlekken. Marmoleum vloeren zijn bovendien uiterst duurzaam én milieuvriendelijk dankzij natuurlijke ingrediënten, zoals lijnzaadolie, hars, houtmeel en kalk. Daarnaast bestaat de vloer voor bijna de helft uit gerecycled materiaal. Dit maakt Marmoleum de meest duurzame linoleumvloer in zijn soort. Naast de warme kleur, haal je met de Marmoleum Berlin Red dus ook het goede gevoel van een duurzame vloer in huis.

 

Marmoleum Berlin Red is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Vraag dan een gratis A4-staal aan.