Cement - 171

Grijs hoeft niet saai te zijn! Dat bewijst Marmoleum Cement wel. Deze vloer heeft een robuuste, betonlook uitstraling en past perfect in zowel een moderne als een landelijke inrichting. Je kunt er dus alle kanten mee op!

Specificaties

More Information
Dessinnummer 171
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Grijs hoeft niet saai te zijn! Dat bewijst Marmoleum Cement wel. Deze vloer heeft een robuuste, betonlook uitstraling en past perfect in zowel een moderne als een landelijke inrichting. Je kunt er dus alle kanten mee op. Zeker wanneer je de eigenschappen van Marmoleum bekijkt. Dankzij de beschermende toplaag is Marmoleum namelijk erg slijtvast. Bovendien is de linoleum vloer hierdoor erg makkelijk in onderhoud. Met een stofwisser verwijder je eenvoudig losliggend vuil en stof. Eventuele vlekken verwijder je met een pH-neutraal schoonmaakmiddel en een licht vochtige mop. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken om spelende kinderen of verschuivende meubelen. En omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze vloeren, ontvang je standaard 15 jaar garantie op jouw nieuwe vloer! Heerlijk, onbezorgd genieten doe je dus met een linoleum vloer.

 

Marmoleum Cement is verkrijgbaar in stroken en tegels. Ben je benieuwd naar de unieke betonlook van deze vloer? Bestel dan een gratis A4-staal.