Dark Chocolate - 3581

Een donkerbruine vloer past goed bij veel interieurstijlen. De kleur Dark Chocolate is geïnspireerd op de natuur laat niets te wensen over. Dit vind je ook sterk terug in de ingrediënten van de vloer: lijnzaadolie, hars, houtmeel, ecologische pigmenten, kalk en jute.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3581
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Een donkerbruine vloer past goed bij veel interieurstijlen. De kleur Dark Chocolate is geïnspireerd op de natuur laat niets te wensen over. Dit vind je ook sterk terug in de ingrediënten van de vloer: lijnzaadolie, hars, houtmeel, ecologische pigmenten, kalk en jute. Doordat de vloer ook nog eens voor 43% uit gerecycled materiaal bestaat, kun je wel zeggen dat dit een uiterst duurzame keuze is. Naast de milieuvriendelijke voordelen, heeft Marmoleum nog veel meer voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de beschermende finish die wij op onze vloeren aanbrengen? Dit zorgt voor een vloer zonder zorgen, zodat jij ook onbezorgd kunt genieten van het leven. Want een Marmoleum vloer is ontwikkeld om op te leven! Ook het onderhoud van de vloer is eenvoudig. Zo is de vloer simpel te reinigen met een stofwisser en eventuele vlekken verwijder je met een pH-neutrale reiniger en een licht vochtige mop. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze vloeren en daarom geven we standaard 15 jaar garantie op onze linoleum vloeren.

 

Marmoleum Dark Chocolate is verkrijgbaar in stroken en tegels. Benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan een gratis A4-staal van deze vloer.