Eggplant Purple - 3353

Met de Marmoleum Eggplant Purple vloer haal je een warme sfeer in huis. Eggplant Purple is een bruinachtige, paarse kleur en is tijdloos en stijlvol. Maar de Marmoleum Eggplant Purple is meer dan alleen een mooie vloer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3353
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Met de Marmoleum Eggplant Purple vloer haal je een warme sfeer in huis. Eggplant Purple is een bruinachtige, paarse kleur en is tijdloos en stijlvol. Maar de Marmoleum Eggplant Purple is meer dan alleen een mooie vloer. Door de juiste combinatie van natuurlijke grondstoffen en biologische ingrediënten, gaat deze vloer jarenlang mee. Natuurlijk is het wel belangrijk de vloer op de juiste manier te onderhouden. Gelukkig is dat met Marmoleum Eggplant Purple een fluitje van een cent. Reinig de vloer met een stofwisser en verwijder vlekken eenvoudig met een pH-neutrale reiniger en een licht vochtige mop. Dankzij de beschermende finish zijn zorgen verleden tijd. Een Marmoleum vloer is namelijk gemaakt om op te leven! Dat is ook de reden dat wij standaard 15 jaar garantie op onze duurzame Marmoleum Eggplant Purple vloer geven. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze vloeren en zo kun jij optimaal genieten van je nieuwe vloer.

 

Marmoleum Eggplant Purple is verkrijgbaar in stroken en tegels. Benieuwd geworden naar deze tijdloze vloer of onze andere vloeren bekijken? Bekijk onze gehele collectie en bestel een gratis A4-staal.