Lilac - 3363

Een zachte en rustgevende vloer, zo is de Marmoleum Lilac het beste te omschrijven. De Marmoleum Lilac is één van onze favorieten en dat is niet voor niets. Want kies je voor Marmoleum Lilac, dan ben je niet alleen zeker van een uniek exemplaar, maar profiteer je van nog eens van diverse andere voordelen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3363
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Een zachte en rustgevende vloer, zo is de Marmoleum Lilac het beste te omschrijven. De Marmoleum Lilac is één van onze favorieten en dat is niet voor niets. Want kies je voor Marmoleum Lilac, dan ben je niet alleen zeker van een uniek exemplaar, maar profiteer je van nog eens van diverse andere voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het onderhoudsgemak. Onze Marmoleum vloeren zijn namelijk voorzien van een sterke, beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Ook is Marmoleum dankzij de beschermende toplaag erg stevig. Ervaar zelf deze zorgeloze vloer en gebruik hem waarvoor hij bedoeld is. Marmoleum is namelijk een vloer om op te leven! Dankzij het 150 jaar oude recept met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, is deze linoleumvloer, de duurzaamste die er is. Ook ontvang je standaard 15 jaar garantie, omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit vloeren.

 

Marmoleum Lilac is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe deze trendy kleur er in het echt uitziet? Bestel dan gratis een A4-staal en bekijk of deze vloer ook bij jouw woning past!