Newfoundland Slate - e3746

Op zoek naar een duurzame vloer die gemakkelijk te onderhouden is? Dan is Marmoleum Newfoundland Slate echt iets voor jou. De kleur Newfoundland Slate is een warme, bruine kleur die prima te combineren is met veel andere kleuren.

Specificaties

More Information
Dessinnummer e3746
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Op zoek naar een duurzame vloer die gemakkelijk te onderhouden is? Dan is Marmoleum Newfoundland Slate echt iets voor jou. De kleur Newfoundland Slate is een warme, bruine kleur die prima te combineren is met veel andere kleuren. Of je nu houdt van een landelijk of een modern interieur, Marmoleum Newfoundland Slate komt geheel tot zijn recht in ieder interieur. Schuiven met meubels een probleem? Met Marmoleum Newfoundland Slate is dit verleden tijd. Marmoleum is namelijk gemaakt om op te leven. Door de sterke en beschermende finish die wij aanbrengen op onze vloeren, is schoonmaak en onderhoud een eitje. Als je de aanbevolen reinigingsproducten gebruikt is regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen met een licht vochtige mop voldoende. Met de Newfoundland Slate kun je alle kanten op. Tegelijkertijd kan de vloer tegen een stootje en weet je met Marmoleum zeker dat je een duurzame vloer in huis haalt. Een standaard garantie van 15 jaar is bij ons daarom ook een gegeven.

 

Marmoleum Newfoundland Slate is verkrijgbaar in stroken en tegels. Ben je benieuwd hoe Marmoleum Newfoundland Slate er in het echt uitziet? Bestel dan nu een gratis A4-staal.