Paving - 173

Marmoleum Paving is prachtige linoleum vloer in een donkere, groene kleur. Deze kleur bewijst dat donker niet altijd sober hoeft te zijn. Deze kleur is al enige tijd een trend en blijft een perfecte match bij verschillende inrichtingen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 173
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Marmoleum Paving is prachtige linoleum vloer in een donkere, groene kleur. Deze kleur bewijst dat donker niet altijd sober hoeft te zijn. Deze kleur is al enige tijd een trend en blijft een perfecte match bij verschillende inrichtingen. Maar een Marmoleum vloer heeft meer te bieden dan alleen een mooi uiterlijk. Een belangrijk aspect van deze vloer is dat deze door de beschermende toplaag wel tegen een stootje kan! Dit is natuurlijk erg belangrijk. Een vloer heb je immers om op te leven. Bovendien is het schoonmaken en onderhouden van de vloer hierdoor erg gemakkelijk. Stofzuigen en dweilen is met de aanbevolen schoonmaakmiddelen al voldoende. Vloerverwarming of vloerverkoeling is ook geen probleem in combinatie met een linoleum vloer. Dit maakt Marmoleum geschikt voor iedere ruimte. Doordat de vloer wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen, kun je met een onbezorgd gevoel genieten van Marmoleum. Daarom geven wij ook standaard 15 jaar garantie. Redenen genoeg voor de aanschaf van een Marmoleum vloer!

 

Marmoleum Paving is verkrijgbaar in stroken en tegels. Benieuwd hoe Marmoleum Paving er in het echt uitziet? Bestel dan een gratis A4-staal van deze vloer.