Petrol - 3358

Marmoleum Petrol laat zich het beste omschrijven als een krachtige, warme kleur. Denk je dat deze kleur lastig te combineren is? Dan heb je het mis! Petrol past namelijk erg goed bij houttinten, retro elementen en nog tal van andere stijlen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3358
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Marmoleum Petrol laat zich het beste omschrijven als een krachtige, warme kleur. Denk je dat deze kleur lastig te combineren is? Dan heb je het mis! Petrol past namelijk erg goed bij houttinten, retro elementen en nog tal van andere stijlen. Met Marmoleum Petrol haal je gegarandeerd een unieke kleur in huis. Daarnaast is een Marmoleum vloer extra stevig dankzij de beschermende toplaag. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over schuivende meubelen en vlekken op de vloer. Bovendien is linoleum eenvoudig schoon te maken. Deze eigenschappen sluiten naadloos aan op het duurzame aspect van de vloer. Alle Marmoleum vloeren zijn namelijk gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. En omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze vloeren, krijg je standaard 15 jaar garantie op je nieuwe Marmoleum Petrol vloer. Genoeg redenen om tóch die spontane feestjes te geven!

 

Marmoleum Petrol is verkrijgbaar in tegels en stroken. Ook ervaren wat voor invloed deze kleur heeft? Bestel dan gratis een A4-staal en ervaar het zelf!