Rosemary Green - 3355

De Marmoleum Rosemary Green is alles behalve een saaie vloer. Rosemary Green is een mooie, zachte kleur in onze collectie linoleum vloeren. Ben je dus op zoek naar een vloer met een frisse en hippe uitstraling? Dan is Marmoleum Rosemary Green de perfecte keus.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3355
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De Marmoleum Rosemary Green is alles behalve een saaie vloer. Rosemary Green is een mooie, zachte kleur in onze collectie linoleum vloeren. Ben je dus op zoek naar een vloer met een frisse en hippe uitstraling? Dan is Marmoleum Rosemary Green de perfecte keus. Een groot voordeel van linoleum is dat deze vloer eenvoudig te onderhouden is. Regelmatig stofzuigen en dweilen is al voldoende. Gebruik hiervoor wel altijd de aanbevolen reinigingsproducten. Zo blijft de beschermende toplaag zijn werk doen en hoef jij je geen zorgen te maken over krassen op de vloer. Bovendien kun je dankzij het duurzame karakter van de vloer met een goed gevoel genieten van je nieuwe vloer en dat jarenlang. Daarom ontvang je standaard 15 jaar garantie op je Marmoleum vloer. Kies voor een zorgeloze basis om het leven op te vieren, kies voor Marmoleum.

 

Marmoleum Rosemary Green is verkrijgbaar in stroken en tegels. Wil je graag weten hoe deze vloer aanvoelt en hoe deze unieke kleur past in jouw interieur? Bestel dan een gratis A4-staal.