White Chocolate - 3584

Marmoleum: innovatie die uit de natuur komt. Alle Marmoleum vloeren zijn namelijk uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en gerecycled materiaal. Marmoleum White Chocolate behoort hierdoor tot één van onze meest milieuvriendelijke vloeren.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3584
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Marmoleum: innovatie die uit de natuur komt. Alle Marmoleum vloeren zijn namelijk uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en gerecycled materiaal. Marmoleum White Chocolate behoort hierdoor tot één van onze meest milieuvriendelijke vloeren. Wij garanderen de kwaliteit van onze Marmoleum vloeren door de garantie van maar liefst 15 jaar die wij bieden. Zo kun jij jarenlang genieten van deze beige linoleum vloer. Door de warme tint past deze kleur bij veel verschillende interieurstijlen en kleuren. Kies je voor deze linoleum vloer, dan ben je niet alleen zeker van een uniek exemplaar, maar profiteer je ook nog eens van de diverse voordelen die deze vloer kent. Zo is linoleum gemakkelijk te onderhouden door de beschermende finish. Even stofzuigen of dweilen met een pH-neutrale reiniger is al genoeg. Zo kun je optimaal genieten van een schone, krasvrije vloer.

 

Marmoleum White Chocolate is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan gratis een A4-staal en bekijk of deze vloer ook bij jouw woning past!