Black hole - 3707

Marmoleum Black Hole onderscheidt zich door het massief marmeren ontwerp. Zo geniet je met Marmoleum Black Hole van het uiterlijk van een stenen vloer, maar dan met de voordelen van linoleum.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3707
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Marmoleum Black Hole onderscheidt zich door het massief marmeren ontwerp. Zo geniet je met Marmoleum Black Hole van het uiterlijk van een stenen vloer, maar dan met de voordelen van linoleum. De donkere kleur van deze vloer geeft sfeer aan iedere woning. Van een klassiek, landelijke inrichting tot een strakke en moderne woning: Marmoleum Black Hole past perfect in jouw interieur! Bovendien profiteer je met een Marmoleum vloer van diverse voordelen. Zo is de linoleum vloer erg stevig dankzij een beschermende toplaag. Deze finish zorgt er bovendien voor dat de vloer eenvoudig te onderhouden is. Losliggend vuil verwijder je eenvoudig met een stofwisser of stofzuiger. Voor een grondige schoonmaakbeurt kun je een pH-neutraal schoonmaakmiddel gebruiken.

 

Kortom, Marmoleum Black Hole is een vloer om het leven op te vieren. De vloer is verkrijgbaar in stroken en tegels. Ben je benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan nu een gratis A4-staal.