Cliffs of Moher - E5231

Haal de natuur in huis met onze populaire Marmoleum vloer: Cliffs of Moher. Geïnspireerd op één van de mooiste en bekendste uitzichten van Ierland: de ‘Cliffs of Moher’.

Specificaties

More Information
Dessinnummer E5231
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Haal de natuur in huis met onze populaire Marmoleum vloer: Cliffs of Moher. Geïnspireerd op één van de mooiste en bekendste uitzichten van Ierland: de ‘Cliffs of Moher’. Deze kliffen behoren tot de hoogste klifkusten in Europa en bestaan volledig uit kalksteen. De lijnen van de metershoge kliffen zijn dan ook duidelijk terug te zien in deze linoleum vloer. Dankzij het natuurlijke uiterlijk van deze vloer is deze perfect te combineren met andere natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Maar naast een prachtig uiterlijk, beschikt deze vloer ook over genoeg andere voordelen. Zo zijn alle Marmoleum vloeren voorzien van een beschermende toplaag, waardoor deze linoleum vloer wel tegen een stootje kan. De toplaag zorgt er bovendien voor dat de vloer eenvoudig te onderhouden is. Met een stofwisser verwijder je eenvoudig losliggend vuil en eventuele vlekken verwijder je met een pH-neutraal schoonmaakmiddel en een licht vochtige dweil.

 

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een van onze prachtige Marmoleum vloeren. Marmoleum Cliffs of Moher is verkrijgbaar in stroken en tegels. Benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan een gratis A4-staal.