Cornish Grey - e3745

Marmoleum Cornish Grey is een prachtige vloer die geïnspireerd is op de natuurlijke textuur van de steen. Het resultaat? Een unieke vloer met het tijdloze uiterlijk van een stenen vloer, maar met de warmte en de betrouwbaarheid die je kan verwachten van linoleum.

Specificaties

More Information
Dessinnummer e3745
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Marmoleum Cornish Grey is een prachtige vloer die geïnspireerd is op de natuurlijke textuur van de steen. Het resultaat? Een unieke vloer met het tijdloze uiterlijk van een stenen vloer, maar met de warmte en de betrouwbaarheid die je kan verwachten van linoleum. Wanneer je daar de voordelen van Marmoleum bij optelt, kun je concluderen dat dit de ideale vloer is. Zo is Marmoleum bijvoorbeeld erg sterk en stevig. Doordat de vloer is voorzien van een beschermende toplaag, kan hij aardig tegen een stootje. Dus waar wacht je nog op? Gooi gerust de inrichting om, laat de kinderen onbezorgd binnen spelen of geef een feestje! Je hoeft je geen zorgen te maken om viezigheid, want Marmoleum is zo weer schoon. Even stofzuigen, eventuele vlekken verwijderen en vervolgens met een pH-neutraal schoonmaakmiddel de vloer dweilen.

 

Marmoleum Cornish Grey is verkrijgbaar in stroken en tegels. Vraag meteen een gratis A4-staal aan en bewonder Marmoleum Cornish Grey in het echt.