Henna - 3203

Bij de term ‘Henna’ denk je misschien niet direct aan een Marmoleum vloer, maar niets is minder waar. Marmoleum Henna is namelijk een van onze favoriete nieuwe kleuren uit de Marmoleum Share-collectie.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3203
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Bij de term ‘Henna’ denk je misschien niet direct aan een Marmoleum vloer, maar niets is minder waar. Marmoleum Henna is namelijk een van onze favoriete nieuwe kleuren uit de Marmoleum Share-collectie. Met de warme rode kleur van Marmoleum Henna creëer je in een handomdraai sfeer in huis. Maar naast goede looks kent Marmoleum nog veel meer voordelen. Zo is Marmoleum Henna een uiterst duurzame vloer, doordat deze wordt gemaakt van overwegend natuurlijke grondstoffen en biologische ingrediënten. Bovendien zijn onze Marmoleum vloeren erg stevig dankzij de beschermende toplaag. Deze finish zorgt er tevens voor dat de vloer makkelijk te onderhouden is. En omdat wij zeker zijn van de hoge kwaliteit van onze vloeren ontvang je standaard 15 jaar garantie op je nieuwe Marmoleum Henna vloer.

 

Marmoleum Henna is verkrijgbaar in stroken en tegels. Benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan een gratis A4-staal van deze vloer.