Liquid Clay - 3702

Marmoleum Liquid Clay is helemaal van nu. Een strakke linoleum vloer in een kleiachtige kleur, die prima in ieder interieur past.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3702
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Marmoleum Liquid Clay is helemaal van nu. Een strakke linoleum vloer in een kleiachtige kleur, die prima in ieder interieur past. Of je nou houdt van een landelijke sfeer of juist meer van modern: Liquid Clay sluit hier perfect op aan. Het unieke patroon geeft deze vloer een natuurlijke uitstraling. Hierdoor is deze ook goed te combineren met andere natuurlijke materialen in huis, zoals hout en steen. Maar het duurzame aspect is hetgeen dat deze vloer zo uniek maakt. Marmoleum wordt namelijk gemaakt van overwegend natuurlijke grondstoffen en biologische ingrediënten. Door de juiste combinatie gaat een Marmoleum vloer jarenlang mee. Dat is ook de reden dat Marmoleum behoort tot een van de meest milieuvriendelijke vloeren en waarom je standaard 15 jaar garantie krijgt op een nieuwe Marmoleum vloer.

 

Marmoleum Liquid Clay is verkrijgbaar in stroken en tegels. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan snel een gratis A4-staal.