Kyoto - 3126

Marmoleum Kyoto is vernoemd naar de gelijknamige Japanse stad. Deze prachtige oranjerode kleur symboliseert de zon en zie je overal terugkomen in de stad.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3126
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Marmoleum Kyoto is vernoemd naar de gelijknamige Japanse stad. Deze prachtige oranjerode kleur symboliseert de zon en zie je overal terugkomen in de stad. Van traditionele Japanse poorten en tempels tot kimono’s en de bladeren van de bomen in de herfst. De gewaagde kleur brengt iedere ruimte in huis tot leven. Maar er zijn genoeg andere redenen om te kiezen voor Marmoleum Kyoto. Zo is Marmoleum een uiterst duurzame vloer dankzij de overwegend natuurlijke grondstoffen en biologische ingrediënten. Alle Marmoleum vloeren zijn daarnaast voorzien van een sterke beschermende finish. Dit maakt de vloeren niet alleen erg stevig, maar ook eenvoudig te onderhouden. De vloer is makkelijk schoon te maken met een stofwisser en eventuele vlekken verwijder je met een pH-neutraal schoonmaakmiddel en een licht vochtige mop.

 

Marmoleum Kyoto is verkrijgbaar in stroken en tegels. Benieuwd hoe Marmoleum Kyoto er in het echt uitziet? Bestel dan een gratis A4-staal aan van deze vloer.