Surprising Storm - 3420

Marmoleum Surprising Storm is een opvallende verschijning, maar past dankzij het natuurlijke uiterlijk toch perfect in ieder interieur. Deze stormachtige vloer geeft je woning nét dat beetje extra.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3420
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Marmoleum Surprising Storm is een opvallende verschijning, maar past dankzij het natuurlijke uiterlijk toch perfect in ieder interieur. Deze stormachtige vloer geeft je woning nét dat beetje extra. En er zijn genoeg andere redenen om te kiezen voor een Marmoleum vloer. Zo voelt Marmoleum erg comfortabel aan, doordat deze snel de warmte van de omgeving aanneemt. Daarnaast is Marmoleum extra stevig dankzij de beschermende toplaag. Hierdoor kan deze linoleum vloer wel tegen een stootje en zijn krassen nauwelijks zichtbaar. Ook is Marmoleum Surprising Storm duurzaam én milieuvriendelijk dankzij de overwegend natuurlijke ingrediënten. De combinatie van de juiste materialen zorgt er bovendien voor dat de vloer jarenlang mee gaat. Daarom ontvang je standaard 15 jaar garantie op een nieuwe Marmoleum vloer.

 

Marmoleum Surprising Storm is verkrijgbaar in tegels en stroken. Ben je benieuwd hoe Marmoleum Surprising Storm er in het echt uitziet? Bestel dan vandaag nog een gratis A4-staal.