Welsh More - 5218

Komt deze Marmoleum vloer je bekend voor? Dat zou kunnen. Marmoleum Welsh Moor wordt namelijk gebruikt in de nieuwe treinen van de Nederlandse Spoorwegen. Dankzij de warme bruine kleur en het strakke design past deze vloer perfect in zowel een landelijk als een modern interieur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5218
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Komt deze Marmoleum vloer je bekend voor? Dat zou kunnen. Marmoleum Welsh Moor wordt namelijk gebruikt in de nieuwe treinen van de Nederlandse Spoorwegen. Dankzij de warme bruine kleur en het strakke design past deze vloer perfect in zowel een landelijk als een modern interieur. Maar naast het uiterlijk van een vloer spelen ook comfort, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een belangrijke rol bij het vinden van de perfecte vloer. Ook hier kan Marmoleum Welsh Moor aan voldoen. Zo is Marmoleum bijvoorbeeld voorzien van een beschermende toplaag. Hierdoor kan de vloer wel tegen een stootje en hoef jij je geen zorgen te maken over schuivende meubelen, spelende kinderen en onverwachte feestjes. Daarnaast is de vloer uiterst duurzaam en milieuvriendelijk. Alle Marmoleum vloeren worden namelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten met als hoofdingrediënt lijnzaadolie. Doordat wij de materialen zorgvuldig uitzoeken, gaat Marmoleum jarenlang mee. Daarom ontvang je standaard 15 jaar garantie op je nieuwe vloer.

 

Marmoleum Welsh Moor is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Vraag dan een gratis A4-staal aan.