Withered prairie - E5217

Marmoleum Withered Prairie straalt, net als een echte prairie, een en al rust uit. De vloer uit de Striato-collectie komt je misschien wel bekend voor. Niet zo heel gek, want net als Marmoleum Welsh Moor wordt Marmoleum Withered Prairie toegepast in de nieuwe treinen van de NS. Maar deze stijlvolle en moderne vloer past ook perfect in ieder interieur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer E5217
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Marmoleum Withered Prairie straalt, net als een echte prairie, een en al rust uit. De vloer uit de Striato-collectie komt je misschien wel bekend voor. Niet zo heel gek, want net als Marmoleum Welsh Moor wordt Marmoleum Withered Prairie toegepast in de nieuwe treinen van de NS. Maar deze stijlvolle en moderne vloer past ook perfect in ieder interieur. Of je nou op zoek bent naar een strakke vloer voor jouw moderne interieur of juist een vloer zoekt met een landelijke uitstraling: Marmoleum Withered Prairie is dé vloer voor jou! Bovendien is deze vloer, dankzij de natuurlijke uitstraling, goed te combineren met andere natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Maar onze Marmoleum vloeren kennen nog veel meer voordelen. Zo is een Marmoleum vloer erg stevig dankzij de beschermende toplaag. Schuivende meubelen, spelende kinderen of een spontaan feestje? Geen probleem! Vervolgens is de vloer ook weer eenvoudig schoon te maken. Maak ‘m stofvrij met een stofzuiger en voor een grondige reinigingsbeurt gebruik je een dweil en de aanbevolen reinigingsproducten.

 

Marmoleum Withered Prairie is verkrijgbaar in tegels en stroken. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan gratis een A4-staal en bekijk of deze vloer ook bij jouw woning past!