Greywash - 5782

Comfort staat natuurlijk altijd voorop wanneer we het hebben over een nieuwe vloer. Dit hebben we bij Novilon zeer serieus genomen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5782
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Comfort staat natuurlijk altijd voorop wanneer we het hebben over een nieuwe vloer. Dit hebben we bij Novilon zeer serieus genomen. Daarom hebben we Novilon Greywash ontworpen; een houtlook vloer met de voordelen van vinyl. Geen plank is hetzelfde door het natuurlijke en levensechte reliëf. Dankzij de Diamond Seal toplaag kun je bovendien onbezorgd genieten van je nieuwe vloer. Deze toplaag zorgt er namelijk voor dat de vloer slijt- en krasvast is. Waar hout vaak oncomfortabel aanvoelt, creëer je met Novilon een comfortabele ruimte. Novilon Greywash geeft een levendig karakter aan iedere ruimte en is een prachtige basis voor ieder interieur. Omdat wij de kwaliteit van Novilon garanderen, ontvang je standaard 15 jaar garantie op je nieuwe vloer. We zeggen niet voor niets: Novilon is hout om op te leven.

Novilon Greywash is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, in stroken of in tegels. Deze Novilon vloer in Greywash in het echt zien? Bestel dan een gratis A4-staal.