Licht Beton - 6338

Waar vroeger de warme tonen de huiselijke sfeer bepaalde, draait het sinds kort om stoer, robuust en zelfs een beetje industrieel.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6338
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Waar vroeger de warme tonen de huiselijke sfeer bepaalde, draait het sinds kort om stoer, robuust en zelfs een beetje industrieel. En wat geeft nu een stoerdere look dan beton? Novilon Licht Beton geeft een robuuste uitstraling en is een solide basis in iedere ruimte. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook dankzij de functionele eigenschappen van Novilon. Novilon is niet voor niets een vloer om op te leven. Deze onderhoudsarme vloer is dan ook perfect voor een druk gezinsleven. De Diamond Seal finish beschermt de vloer tegen krassen en slijtage, maar geeft de vloer ook haar unieke matte en natuurlijke uitstraling. Zo geniet je met Novilon Licht Beton van de looks van een echte betonvloer, maar dan met de voordelen van vinyl. Denk bijvoorbeeld aan het comfort en het eenvoudige onderhoud. En omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze vloeren ontvang je standaard 15 jaar garantie op een nieuwe Novilon vloer.

Novilon Licht Beton is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, in stroken of in tegels. Benieuwd naar de look en feel van deze betonlook vloer? Bestel dan een gratis A4-staal.