Natuurlijk Vuren - 5817

Novilon Natuurlijk Vuren is een prachtige, warme natuurtint. Met Novilon Natuurlijk Vuren ben je verzekerd van een elegante en rustieke uitstraling in huis.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5817
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Natuurlijk Vuren is een prachtige, warme natuurtint. Met Novilon Natuurlijk Vuren ben je verzekerd van een elegante en rustieke uitstraling in huis. Deze nostalgische vloer past perfect binnen een verfijnd en warm interieur en is bovendien door heel het huis te plaatsen. Maar Novilon past ook perfect in jouw drukke leven. De vloer is namelijk ideaal voor intensief en makkelijk in onderhoud. Dit komt allemaal door de beschermende toplaag. Die maakt de vloer slijt- en krasvast en zorgt ervoor dat jij onbezorgd kunt genieten van je vloer. Dus schuif die meubels maar aan de kant, nodig vrienden uit en organiseer een feestje. Geniet nog jaren van deze prachtige houtlook vloer dankzij materialen van de hoogste kwaliteit en 15 jaar garantie.

Novilon Natuurlijk Vuren is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, in stroken of in tegels. Wil je deze houtlook vloer in deze warme tint in het echt zien? Bestel dan een gratis A4-staal.