Quadro Graniet - 6590

Ben je op zoek naar een unieke vloer? Novilon Quadro Graniet is een prachtige, speelse vloer die legbaar is in iedere ruimte.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6590
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Ben je op zoek naar een unieke vloer? Novilon Quadro Graniet is een prachtige, speelse vloer die legbaar is in iedere ruimte. Van de woonkamer tot de badkamer, Novilon is altijd een solide basis. Bang voor schuivende meubelen en spelende kinderen? Dankzij de beschermende toplaag van Novilon is dat verleden tijd. Novilon is niet voor niets een vloer om op te leven. De Diamond Seal toplaag van 0,25 millimeter verzekert je namelijk van een stevige en slijtvaste vloer. Daarnaast is Novilon zeer comfortabel. Dit zit ‘m in de speciale structuur die warmte isoleert. Dit maakt de vloer bovendien ideaal voor vloerverwarming en vloerverkoeling. Ook over het geluid hoef je je geen zorgen meer te maken. Dankzij de geluiddempende werking van Novilon ben je verzekerd van een rustgevende ruimte. Omdat Novilon een zeer duurzame vloer is die lang meegaat, ontvang je standaard 15 jaar garantie.

Novilon Quadro Graniet is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, in stroken of in tegels. Benieuwd naar hoe de uitstraling en de voordelen? Bestel dan een gratis A4-staal.