Kastanje - 8107

Novilon Kastanje biedt warmte en sfeer in iedere ruimte. Kastanje lijkt erg op eiken, maar wanneer je op zoek bent naar een wat rustigere vloer, dan is kastanje de perfecte keuze.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 8107
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Kastanje biedt warmte en sfeer in iedere ruimte. Kastanje lijkt erg op eiken, maar wanneer je op zoek bent naar een wat rustigere vloer, dan is kastanje de perfecte keuze. Onze Novilon vloeren hebben een levensecht reliëf. Dit zorgt voor de ultieme houtlook. Gelukkig ervaar je met Novilon Kastanje alleen de goede looks van een houten vloer. Novilon is namelijk een functionele vloer die past bij iedere levensstijl. Waar hout veel onderhoud vergt, vraagt een Novilon vloer alleen om er echt op te leven. Comfort staat voorop en dat is te merken. Dankzij de speciale structuur isoleert de vloer namelijk warmte. Dit maakt Novilon ideaal voor vloerverwarming en vloerverkoeling. Ben je op zoek naar een vloer die jarenlang mee gaat? Ook dan zit je met Novilon goed. Novilon Kastanje is, dankzij de beschermende toplaag, namelijk slijtvast. Deze garantie geven we je! Daarom ontvang je ook standaard 15 jaar garantie op onze Novilon vloeren. Zo kun je pas echt genieten van je nieuwe vloer.

Novilon Kastanje is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, stroken of tegels. Benieuwd naar de look en feel van deze vloer? Bestel dan een gratis A4-staal.