Kastanje Bruin - 6097

Novilon Kastanje Bruin is een elegante, houtlook vloer. Kastanjebruin is een diepbruine kleur die zorgt voor warmte en sfeer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6097
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Kastanje Bruin is een elegante, houtlook vloer. Kastanjebruin is een diepbruine kleur die zorgt voor warmte en sfeer. En wat is fijner dan een warm welkom in een sfeervolle ruimte? Novilon krijgt het voor elkaar. Deze warmte voel je niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk in de vloer. Novilon beschikt namelijk over een speciale structuur die ervoor zorgt dat de warmte geïsoleerd wordt. Ideaal dus in combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling. Novilon heeft dan wel de uitstraling van een houten vloer, maar dan zonder de nadelen. Geniet van de voordelen van vinyl. Wat dacht je bijvoorbeeld van de slijtvastheid? Dankzij de beschermende toplaag is de vloer perfect voor het drukke gezinsleven met spelende kinderen, schuivende meubelen en huisdieren. Bovendien kun je met een goed gevoel van je nieuwe vloer genieten. Het productieproces verloopt namelijk geheel op groene stroom. Zo ben je verzekerd van een duurzame vloer in huis. Met Novilon Kastanje Bruin geniet je dus van het uiterlijk van hout, met de voordelen van vinyl. En dat met standaard 15 jaar garantie!

Novilon Kastanje Bruin is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, in stroken of in tegels. Wil je de kwaliteit van Novilon zelf ervaren? Bestel dan een gratis A4-staal.