Natural Oak - 3052

Er zijn tal van redenen voor het kopen van een houten vloer. Zo blijkt uit onderzoek dat mensen gelukkig worden van hout!

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3052
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Er zijn tal van redenen voor het kopen van een houten vloer. Zo blijkt uit onderzoek dat mensen gelukkig worden van hout! Novilon biedt het prachtige uiterlijk van hout, maar dan met de voordelen van vinyl. Natural Oak is een mooie kleur hout die echt dat gevoel geeft van een houten vloer. Mede door het levensecht reliëf in de vloer. Wanneer je het hebt over Novilon, kunnen ook de functionele eigenschappen niet ontbreken. Kras- en slijtvast, gemakkelijk in onderhoud, duurzaam en geschikt voor vloerverwarming. Ideaal dus voor een druk gezinsleven. Ook schuivende meubelen zijn geen probleem en vlekken verwijder je gemakkelijk en snel dankzij de Diamond Seal finish. Je ontvangt daarnaast standaard 15 jaar garantie, omdat wij achter de kwaliteit van onze vloeren staan.

Novilon Natural Oak is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, in stroken of in tegels. Wil je graag weten hoe deze vloer eruit ziet en aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.