Wit Kastanje - 8100

Kastanje kenmerkt zich als warm en robuust. Wanneer je een pure, rustige look wil creëren, is Novilon Wit Kastanje de perfecte match.

Specifiacties

More Information
Dessinnummer 8100
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Kastanje kenmerkt zich als warm en robuust. Wanneer je een pure, rustige look wil creëren, is Novilon Wit Kastanje de perfecte match. Zo geniet je van de uitstraling van puur hout, met de unieke voordelen van vinyl. Novilon wordt namelijk geproduceerd met geheel groene stroom. De productie vormt daardoor geen grote belasting voor het milieu. Daarnaast biedt Novilon nog meer, merkbare voordelen. Zo voelt de vloer erg soepel en veerkrachtig aan en wordt Novilon zelfs ‘stille vloerbedekking’ genoemd. Maar naast de looks is ook het onderhoud van een vloer erg belangrijk. Gelukkig Novilon beschikt over een beschermende toplaag. Deze zorgt ervoor dat de vloer kras- en slijtvast is en nauwelijks vuil aantrekt. Dit maakt het onderhoud van de vloer erg makkelijk en maakt een Novilon vloer bovendien erg hygiënisch. Novilon Wit Kastanje biedt een pure, rustige uitstraling met houtlook. Kies voor een lange levensduur en het comfort van vinyl, kies voor Novilon!

Novilon Wit Kastanje is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, in stroken of in tegels. Wil je deze houtlook vloer in deze unieke kleur eens in het echt zien? Bestel dan een gratis A4-staal.