Antraciet Tegel - 89158

Antraciet is een bijzonder populaire kleur. Of het nu gaat om muurverf, het interieur of de vloer: we zien de kleur overal terugkomen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 89158
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Antraciet is een bijzonder populaire kleur. Of het nu gaat om muurverf, het interieur of de vloer: we zien de kleur overal terugkomen. Maar wat maakt antraciet nou zo populair? Wanneer je kiest voor een antraciete tegelvloer haal je een tijdloze en chique vloer in huis die goed te combineren is met veel andere tinten. Wil je wel genieten van het uiterlijk van een tegelvloer, maar geen last hebben van de nadelen? Dan is Novilon de perfecte keus. Deze vloer is namelijk erg comfortabel en dankzij de beschermende toplaag slijt- en krasvast. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om krassen en vlekken die niet meer te verwijderen zijn. Novilon is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit, bieden wij standaard 15 jaar garantie op onze Novilon tegelvloeren!

Novilon Antraciet Tegel is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe de vloer er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.