Donker Eiken - 89134

Novilon Donker Eiken geeft temperament aan ieder interieur. Een donkere vloer is elegant en chique en geeft een spannend contrast met andere kleuren in het interieur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 89134
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Donker Eiken geeft temperament aan ieder interieur. Een donkere vloer is elegant en chique en geeft een spannend contrast met andere kleuren in het interieur. Het uiterlijk van een vloer is erg belangrijk, maar dit geldt net zo goed voor comfort, een lange levensduur en duurzaamheid. Novilon heeft het allemaal! Onze Novilon vloeren isoleren warmte, waardoor je nooit meer koude voeten hebt. En dankzij de slijtvaste toplaag gaat deze vloer jaren mee. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om krassen of vlekken. Vlekken zijn namelijk makkelijk te verwijderen en krassen zijn verleden tijd. Daarnaast maak je ook een bewuste keuze als je een Novilon vloer in huis haalt. Onze vloeren worden namelijk duurzaam geproduceerd en gaan jaren mee. Klinkt dit alles te mooi om waar te zijn? Wij garanderen de kwaliteit van onze Novilon vloeren en bieden daarom standaard 15 jaar garantie.

Novilon Donker Eiken is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe de vloer er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.