Donkergrijs Beton - 89071

Novilon Donkergrijs Beton is een tijdloze vloer met een stoer uiterlijk. Deze betonlook vloer geeft elk interieur een persoonlijk karakter.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 89071
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Donkergrijs Beton is een tijdloze vloer met een stoer uiterlijk. Deze betonlook vloer geeft elk interieur een persoonlijk karakter. Wanneer je kiest voor Novilon Donkergrijs Beton geniet je niet alleen van een strakke vloer met een betonlook, maar ook van de diverse voordelen die Novilon kent. Zo is deze betonlook vloer comfortabel, makkelijk in onderhoud en heeft deze een lange levensduur. Hierdoor past Novilon bij iedere levensstijl. Met Novilon Donkergrijs Beton geniet van een vloer met een echte betonlook, maar dan mét comfort. Dit zit ‘m in de speciale structuur die warmte isoleert. Daarom is Novilon ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling. En omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit, ontvangt u standaard 15 jaar garantie bij aanschaf van een Novilon vloer.

Novilon Donkergrijs Beton is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je graag weten hoe de vloer er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.