Klassiek Eiken - 89169

Klassiek eiken wordt gekenmerkt door de ruimtelijke uitstraling in combinatie met de frisse en moderne sfeer die het eikenhout met zich meebrengt.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 89169
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Klassiek eiken wordt gekenmerkt door de ruimtelijke uitstraling in combinatie met de frisse en moderne sfeer die het eikenhout met zich meebrengt. Jammer genoeg brengt een eikenhouten vloer vaak wel veel nadelen met zich mee. Wanneer je kiest voor de Novilon Klassiek Eiken, laat je elk nadeel achterwege en geniet je alsnog van het prachtige uiterlijk van een eikenhouten vloer. Novilon biedt namelijk vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan comfort, weinig onderhoud en duurzaamheid. Het comfort merkt u meteen al bij de eerste stap. Onze Novilon vloeren voelen namelijk erg fijn aan door de speciale structuur die warmte isoleert. Door de Diamond Seal finish geniet je tevens van een kras- en slijtvaste vloer. Zo kun je onbezorgd genieten van je nieuwe vloer. De productie met 100% groene stroom, een lange levensduur en het eenvoudige onderhoud, maakt de Novilon een milieubewuste keuze. De Novilon Klassiek Eiken laat alle nadelen van een eiken vloer achterwege en is gemaakt om op te leven.

Novilon Klassiek Eiken is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe de vloer er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.